Informatie Gransier Bikeparts

Sinds 1966 is Gransier BV een totaalleverancier voor de vakhandel in fietsen, bromfietsen, scooters en aanverwante producten. Begonnen als groothandel voor de lokale detailhandel zijn wij uitgegroeid tot een internationale groothandel met klanten in meerdere landen in Europa. Sinds 2014 zijn wij gevestigd in een ultramodern bedrijfspand in Heerlen. Uit een zeer breed en diep productassortiment van bijna 20000 producten vindt u altijd het product van uw keuze. Ons klantenbestand bestaat uit detailhandel (fiets- en scooterzaken), sociale instellingen, webshops en praktijkscholen in diverse landen in Europa. 

We leveren zelf niet aan particulieren maar verwijzen deze graag door naar u, als erkende tweewielerdetaillist.

Klanten die bij ons geregistreerd zijn kunnen van onze geavanceerde webshop gebruik maken om hun bestellingen te plaatsen.

 

2016 Gransier Bikeparts 50-jarig jubileum. 

Op 16 mei 2016 vierden wij ons 50 jarig jubileum. Het waren de ouders van de huidige eigenaar, Jeu & Leny Gransier, die in mei 1966 vanuit huis hun eigen bedrijf startten. De kennis en ervaring die Jeu eerder had opgedaan bij een andere tweewielergroothandel, zette hij vanaf dat moment in voor zijn eigen bedrijf Gransier. Met een ‘SRV-wagen’ bevoorraadde hij de fietsenwinkels in de buurt en zijn vrouw Leny beheerde het magazijn en hielp de klanten die bestellingen kwamen afhalen.. De formule bleek succesvol en eind jaren ’60 werd het eerste bedrijfspand in Heerlen in gebruik genomen. Na een aantal verhuizingen is Gransier sinds 2014 gevestigd in een nieuw en modern pand aan de Trompenburgstraat 5. Door de toewijding van onze betrokken medewerkers, klanten en relaties is Gransier uitgegroeid van regionale leverancier tot een gerenommeerd Europees importeur en exporteur.