Achterlicht VDO Eco Light RED PLUS USB

Artikelcode:
801632
OEM:
CP40061
EAN:
4037438400610
Aantal per overdoos:
40

Beschrijving

Voor iedereen die goed zichtbaar wilt zijn op de weg
ECO LIGHT RED PLUS maakt het mogelijk om zonder problemen ook 's nachts of offroad veilig door de stad te rijden. Met een zichtbereik van 500 m is de berijder goed zichtbaar en kan het licht door de eenvoudige montage direct worden gebruikt.

USB-oplaadmogelijkheid
De ECO LIGHT RED PLUS heeft een geïntegreerde lithium-ion batterij die met de meegeleverde micro-USB-kabel binnen 3 uur volledig kan worden opgeladen. Om dit te doen, moet de kabel worden aangesloten op de micro-USB-aansluiting en op een pc of oplaadapparaat (niet inbegrepen).

Lateraal zicht
De ECO LIGHT RED PLUS is ontworpen om een goede zichtbaarheid in het wegverkeer te garanderen.

Op pad met maximale veiligheid
Kinetisch remlicht
De ECO LIGHT RED PLUS heeft een negatief acceleratielicht voor overdag en 's nachts, dat het achteropkomend verkeer signaleert tijdens het remmen.

Batterij/oplaadindicator
De bedieningsknop is niet alleen voor het in- en uitschakelen van het licht of voor het wijzigen van de modus; het geeft ook de status van de batterij aan. Als het laadniveau van de batterij slechts 30% of minder is, licht de LED rood op en moet de batterij worden opgeladen. Wanneer de batterij wordt opgeladen, brandt de LED-indicator groen en gaat weer uit zodra de batterij volledig is opgeladen.

Montage zonder gereedschap
De siliconen houder is geïntegreerd in het toestel, waardoor de ECO LIGHT RED PLUS zonder gereedschap op of van het stuur te monteren is.


KENMERKEN
  • Zichtbaarheid: 500 meter
  • Brandtijd: 7 uur