Verzendkosten en Levertijd

U bestelt met één simpele muisklik en wij garanderen een stipte levering dankzij ons accurate verwerkingssysteem. Bestelt u vóór 17.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog door onze betrouwbare expediteurs verzonden. Uw bestelling wordt met aandacht en zorg behandeld. Bestellingen die wij op vrijdagen voor 17:00 uur ontvangen zullen binnen Nederland op zaterdag geleverd worden.

In Nederland en Belgie versturen wij de orders met GLS (Nederland). De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalbedrag van uw order:

  • Is het totaalbedrag van uw order € 100 of meer, dan betaalt u geen verzendkosten..
  • Is uw order lager dan € 100, dan brengen wij € 8,50 verzendkosten in rekening. Dit tarief is zowel geldig voor zowel Nederland als Belgie.

Heeft u uw order voor 17.00 uur aan ons doorgestuurd, dan kunt u in de regel de bestelling de volgende dag verwachten. Nadat uw order verwerkt is, ontvangt u van ons per e-mail de Track & Trace gegevens van de vervoerder. Hiermee kunt u vanaf 21.00 's-avonds uw pakket volgen. Complete fietsen worden met DHL verstuurd, waarbij deze in de regel binnen 48 uur geleverd gaan worden.

Wij willen u erop wijzen dat elke order apart wordt verwerkt. Vanwege het grote aantal orders die wij per dag verwerken, is het niet meer mogelijk voor ons om nog producten aan een order toe te voegen of uit de order te halen.

 

Voor afhaalorders geldt het volgende: indien u uw order voor 16.00 uur via onze webportal aan ons doorstuurt, dan kunt u deze nog dezelfde dag bij onze balie afhalen (houdt hierbij s.v.p. rekening met minimaal 1 uur verwerkingstijd). Voor orders die na 16.00 uur bij ons binnenkomen kunnen wij niet garanderen dat u deze kunt afhalen. Voor orders die aan de balie pas worden opgegeven, zullen wij € 15.00 orderkosten in rekening brengen.