Onze B2B Webshop

Om in onze webshop te kunnen bestellen, dient u te beschikken over een klantnummer bij Gransier BV

U bestelt met één simpele muisklik en wij garanderen een stipte levering dankzij ons accurate verwerkingssysteem. Bestelt u vóór 17.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog door onze betrouwbare expediteurs verzonden. Uw bestelling wordt met aandacht en zorg behandeld. Daarom kiezen wij voor een aantal vertrouwde expediteurs die zowel binnen als buiten de Benelux een perfecte aflevering waarborgen. 

Ons online bestelsysteem staat 24 uur per dag  tot uw dienst. Maak een keuze uit ons ruime aanbod en haal snel de gewenste producten in huis. Bij vragen en technische ondersteuning kunt u tijdens openingstijden een beroep doen op onze deskundige en ervaren medewerkers.

 GLS logo - Pers Bestellingen tot 17.00 uur worden dezelfde dag verstuurd.

 

In onze webshop kunt u eenvoudig uw producten zoeken. Een mogelijkheid is via de menustructuur aan de linkerkant van het beeldscherm, een andere mogelijkheid is via de zoekbalk. Hier kunt diverse zoekwoorden invoeren en vervolgens zult u alvast een aantal resultaten zien. U kunt ook nadat u de zoekwoorden heeft ingetoetst op het zoek-icoontje direct naast de zoekbalk toetsen. (bijvoorbeeld 'band 28 schwal' geeft als resultaat alle Schwalbe 28" banden in ons assortiment). U kunt het zoekresultaat ook verder verfijnen door middel van de filters aan de linkerkant van het beeldscherm (bijvoorbeeld kleur, maat en / of merk). 

De kleurcodering links naast het product geeft weer of het product bij ons op voorraad is. Rood betekend momenteel niet voorradig, groen betekend dat het product voorradig is. Wilt u de aantallen weten, klik dan op het artikel en u gaat naar het artikel detailscherm waar u naast de daadwerkelijke hoeveelheid ook andere gegevens vindt zoals staffelprijzen, gerelateerde producten, alternatieven, uitgebreide omschrijving, etc.

Er zijn ook producten waarbij geen voorraadindicatie staat. Dit zijn geen voorraadproducten, maar producten die wij speciaal voor u kunnen bestellen. De gemiddelde levertijd staat ook bij dit product vermeld. Houdt u er wel rekening mee dat wij natuurlijk afhankelijk zijn van de voorraden van onze leveranciers. In de regel geldt ook dat speciaal bestelde producten niet aan ons geretourneerd kunnen worden.

Mocht een product niet voorradig zijn en u bestelt het wel, dan houden wij dit voor u in backorder. Wilt u geen backorders, laat dit dan aan onze medewerkers weten, dan kunnen wij deze functie voor u uitschakelen. Backorders worden franco nageleverd bij een bedrag boven de 50 euro of bij de eerstvolgende bestelling.

Als u ingelogd bent, kunt u in 'Mijn Account' uw orderhistorie bekijken. Klikt u op een order, dan ziet u welke producten reeds geleverd zijn en wat nog in nota staat. Tevens kunt u in dit menu uw accountgegevens inzien, een retourzending aanmelden, de prijsweergave in de webshop instellen en uw lopende order bekijken.