Swipe to the left

april 2019

Nieuw: Box Components

26 april 2019

Box Components is een Amerikaans merk, gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige BMX en MTB onderdelen. De merkbelofte van Box is ‘wees anders’ en dat zie je terug in de onderscheidende producten.

Het kiezen van de juiste fietscomponenten voor je fiets kunnen een grote impact hebben op de rijervaring. Als race geïnspireerd bedrijf streeft Box Components ernaar op innovatieve race-specifieke fietscomponenten op de markt te brengen. Aan de MTB-kant zijn er drivetrains ontwikkeld die specifiek zijn voor 3 soorten rij-disciplines: Downhill, Enduro en E-bike.

Gransier Bike Parts distribueert enkel de mountainbike onderdelen van Box Components.
Een bericht van Toby

In 1974 ging ik racen. Ik was nog maar een kind, maar in 1979 werd het serieus. Ik was in een professionele wielercarrière gestapt die me naar alle uithoeken van de wereld bracht. Toen het stof eindelijk tot rust was gekomen, had ik 20 jaar raceseizoenen en ervaring verzameld. In die tijd had ik het geluk om de opkomst van twee belangrijke fietsdisciplines mee te maken: fietscross en mountainbiken. Hoewel ik in deze tijd meerdere BMX- en MTB-kampioenschappen gewonnen heb, bleef ik het overweldigende verlangen houden om producten te maken die zullen evolueren met de kennis en relaties die ik heb opgedaan tijdens mijn 20 jaar rijden.

Met vriendelijke groet,

Toby