Swipe to the left

iGPSPORT exclusief verkrijgbaar bij Gransier Bikeparts

iGPSPORT exclusief verkrijgbaar bij Gransier Bikeparts
4 februari 2021

GPS fietscomputers van iGPSPORT nu exclusief verkrijgbaar bij Gransier Bikeparts.

iGPSPORT voert een assortiment van fietscomputers met GPS en daarbij behorende accessoires die je helpen met het bijhouden van je prestaties, en het ontdekken van nieuwe routes. Voor de verdeling van hun producten binnen Nederland zijn zij een samenwerking aangegaan met Gransier Bikeparts. Binnenkort zijn de fietscomputers, hartslagmeters en andere bijbehorende accessoires verkrijgbaar bij de Limburgse groothandel.

We kunnen de vraag naar gps-producten in zowel de racefiets als in de mountainbike handel niet meer wegdenken, ook gebruikers welke deze producten al gebruiken zijn gevoelig voor nieuwe modellen en nieuwe functies. De fietscomputers van iGPSPORT bieden zowel laaggeprijsde tellers voor de fietser die zijn gereden route wilt kunnen tracken, als ook computers waarbij het mogelijk is om een route (bijvoorbeeld GPX.) in te lezen en met navigatie te kunnen rijden. Verder bevat het assortiment een trapfrequentiesensor, en snelheidssensor (beide met ANT+), 2 verschillende stuur mounts (ook compatibel met o.a. Garmin), en hartslag meters. De Consument adviesprijzen van de fietscomputers met GPS beginnen bij € 49,90. De fietscomputers met navigatie functie beginnen bij € 99,90.

Voor meer informatie en alle producten van iGPSPORT, kijk op: https://www.gransier.nl/nl/igpsportGeplaatst in: Productnieuws