Swipe to the left

Nieuw: Eurosport Nutrition

Nieuw: Eurosport Nutrition
10 februari 2020

Nu exclusief bij Gransier verkrijgbaar: Eurosport Nutrition sportvoeding!

Eurosport: een krachtig merk

Eurosport is met afstand de grootste commerciële sportzender van Europa. Via een netwerk van HD-kanalen op tv, een uitgebreide website en verschillende apps voor smartphone en tablets bereikt de zender 240 miljoen kijkers in 59 landen. Zij worden bediend in maar liefst 20 talen. Haar grote bekendheid en gigantische bereik ontleent Eurosport aan uitzendingen van vele beroemde sportevenementen. Denk aan de Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta, Wimbledon, de Olympische Spelen, Formule E en de grootste Europese voetbalcompetities. Hierdoor is Eurosport dé zender om de doelgroep voor sportvoeding in Europa bereiken.

Eurosport heeft als geen ander het besef dat een product of dienst marketing ondersteuning nodig heeft. De internationale kracht op dit gebied is, zoals men mag verwachten van een groot mediaconcern, bijzonder groot en sterk. Het marketing pakket dat we onze partners bieden zal er gegarandeerd voor zorgen dat de Eurosport sport voedingsproducten zeer snel herkenbaarheid krijgen. De verkoop wordt hierdoor positief beïnvloed waardoor wij onze partners daadwerkelijk ondersteunen! Geen mooie verhalen maar daden die U wat opleveren.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook Eurosport dealer worden? Profiteer nu van onze aantrekkelijke introductieaanbieding: lees meer...


Geplaatst in: Productnieuws