Swipe to the left

Nieuwe accountmanager Noord Nederland

Nieuwe accountmanager Noord Nederland
9 juli 2022

Ate Sjoerd Jager completeert salesteam Gransier

HEERLEN – Gransier Bike Parts heeft een nieuwe accountmanager aangetrokken voor het rayon Noord Nederland om het team verder te versterken. Sinds 1 juli is Ate Sjoerd Jager het rayon gaan bedienen.

“Ate Sjoerd heeft een jarenlange ervaring in de fietsbranche en zal daarmee de klanten in dit Rayon de benodigde support gaan bieden en het persoonlijke contact gaan onderhouden,” zegt Gransier’s directeur Marcel de Bie.

‘Gransier geeft invulling aan het persoonlijke contact dat klanten waarderen’

“Met zijn komst zijn de rayons deels gewijzigd. Daardoor kunnen we de klanten in dit rayon de klanten weer op juiste niveau bedienen en de benodigde support bieden. Gransier geeft hiermee wederom invulling aan het persoonlijke contact dat veel klanten waarderen.”

Met de komst van Jager telt Gransier’s sales team in totaal vijf accountmanagers. Jager neemt, zoals gezegd, Noord-Nederland voor zijn rekening, terwijl Theo van Es zich bekommert om Midden-Nederland. Arie van der Reijken zit op de weg in West-Nederland en Michel Bron bezoekt dealers in Zeeland en Brabant. Youri Kusters tenslotte is actief in Limburg.

Geplaatst in: Algemeen nieuws