Swipe to the left

Overname Gransier Bike Parts

Overname Gransier Bike Parts
16 augustus 2021

Heerlen, 13-8-2021

Geachte relatie,

Het is zover: na 55 jaar wordt het familiebedrijf Gransier BV overgenomen door ZenS BV.

ZenS is houdstermaatschappij van enkele groothandels in auto- en fietsaccessoires met afnemers in Nederland en Europa. Bedrijven binnen deze groep zijn Service Best International, Twinny Load, Unobike, Stahlie Impex, Vanoekel Service en Tepper-Efka. Elk van deze bedrijven is toonaangevend in de betreffende markt.

Gransier BV is de laatste jaren enorm gegroeid. Om deze groei ook de komende jaren voort te kunnen zetten, zijn wij blij dat wij nu onderdeel uitmaken van deze groep mooie bedrijven.

De bedrijfsovername brengt voor u als klant of leverancier op korte termijn geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor u en garanderen de service die u de afgelopen 55 jaar van ons gewend bent. U zult dan ook dezelfde medewerkers blijven spreken. Door deze overname wordt Gransier onderdeel van een sterke organisatie waardoor we ook in de toekomst in staat zullen blijven om in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. In een sterk veranderende markt is het belangrijk om hier op in te blijven spelen. Door het bundelen van de krachten zullen zowel Gransier als ook de klanten en leveranciers hier alleen maar sterker van worden.

Als oud-eigenaar zal ik mij vanaf het komende jaar voornamelijk bezig gaan houden met productontwikkeling en de inkoop uit het Verre Oosten. De dagelijkse leiding van de organisatie komt in handen van de nieuwe algemeen directeur Marcel de Bie.

Ik wil u hartelijk danken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Helaas kan ik niet iedereen persoonlijk bellen om te bedanken. Ik ben ervan overtuigd dat ons team u de komende jaren goed van dienst zal blijven en dat we onze zakenrelatie verder blijven uitbouwen.

Met vriendelijke groet,

Dolf Gransier
Gransier

Peter Zwanenburg
BVZenS BV

Geplaatst in: Algemeen nieuws