Battery Control - veilig laden

Battery Control - veilig laden

Zorgeloos je accu opladen

Zonder toezicht De Battery-box is geschikt voor het veilig laden van twee e-bike batterijen. De Battery-box is bestand tegen de extreem hoge druk die kan ontstaan tijdens een ontbranding. Ook houdt het controle over het vuur en de hoge piek temperatuur, wordt het zwaar giftige rookgas veilig afgevoerd en houdt het het explosieve gedrag van vuur, met mogelijke rondvliegende cel-deeltjes, in de box. Aangezien er geen wet– en regelgeving is die aangeeft waar een opslagmedium aan moet voldoen is de Battery-box vanuit het probleem en de praktijk ontwikkeld en mede daarom geschikt voor vele mogelijke situaties en toepassingen.

Risicoverlagend Door gebruik te maken van de Battery-box kunt u uw aandacht richten op uw werk. Geen zorgen over vuur en giftige rook.

Gebruiksvriendelijk De Battery-box is eenvoudig te gebruiken. Wanneer de deur niet goed sluit zal er een lampje gaan branden en een signaal klinken. De Battery-box is ontwikkeld vanuit het probleem en in de praktijk getest. Hij doet wat hij moet doen: een batterijbrand beheersen.

Schaalbaar De Battery-box kan zoveel worden uitgebreid als u maar wilt. Bent u in de groeifase, dan kan in een later stadium eenvoudig een box bij worden geplaatst.

Waarom twee batterijen Bij een ontbranding steken batterijen elkaar aan. Door maximaal twee batterijen in een box op te slaan bent u nooit meer dan twee batterijen kwijt in plaats van uw gehele voorraad. Hierdoor kunt u blijven doorwerken, is er minder schade, kunt u efficiënter werken en omzetverlies beperken.

Battery-Box aanschaffen Allereerst zijn wij natuurlijk blij met uw interesse. Wij gaan u helpen de juiste keuze te maken door met u in overleg te gaan. Wij willen graag leveren wat bij uw situatie past en voor welke toepassing u de boxen nodig heeft.

Aanschaffen De Battery-box is op twee manieren aan te schaffen, koop of lease. In beide gevallen komen wij de boxen zelf bij u installeren. Zo zorgen wij voor de juiste installatie met de beste kwaliteit. Hiermee wordt voorkomen dat zwaar giftige rookgassen in uw zaak terecht komen.

Offerte De offerte die u ontvangt is eerlijk en volledig gericht op wat u nodig heeft. Waarom? Wij komen namelijk eerst bij u langs om alles te bespreken. Tijdens deze zogenaamde voorinspectie lopen wij alles met u door. Heeft u de juiste locatie voor de boxen, ligt er voldoende stroom en waar komt de rookgasafvoer? Ook beantwoorden wij vragen als: wat kunt u zelf doen en wat wilt u dat wij doenals wij komen installeren? Zo krijgt u een transparant advies en bepaalt u wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact op met de vertegenwoordigers van Gransier Bike Parts en vraag naar de mogelijkheden.

  1. Prijslijst Battery Control

    Art.code: Pricelist2022
    OEM:
per pagina