Swipe to the left

Nieuws

Dr. Wack F100 - Nieuw

23 mei 2022

Nieuw in ons assortiment


Hoogste kwaliteit - Made in Germany

DR.WACK PREMIUM CARE: zeer effectieve en innovatieve verzorgings- en reinigingsproducten voor auto's, motoren en fietsen in uitstekende kwaliteit - al meer dan 45 jaar.

‘’Wie van zijn fiets houdt, onderhoud hem’’

Onze F100-producten voor iedereen die waarde hecht aan de juiste zorg - of het nu gaat om MTB, downhill, racefiets, BMX, trekking, enz.

Wijziging afhalen orders

5 april 2022

Door de toenemende drukte is het vaak niet mogelijk om de eerder gestelde verwerkingstijd van 1 uur van afhaalorders na te komen. Hierdoor komt het regelmatig voor dat uw pakket(ten) nog niet klaar staan om af te halen na een uur vanaf het bestelmoment. Uiteraard willen wij onze beloftes graag nakomen en hebben daarom besloten om de maximale verwerkingstijd van orders te wijzigen naar 2 uur. Dit houdt dus in dat uw bestelling 2 uren na het moment van bestellen voor u klaarstaat om af te halen bij ons magazijn. Zodra uw order klaarstaat om af te halen ontvangt u hierover een e-mail vanuit onze logistieke afdeling.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens in Heerlen!

Nieuwe accountmanager

22 maart 2022
Gransier heeft een nieuwe accountmanager aangetrokken voor het Rayon Noord-West Nederland om het team verder te versterken. Sinds 1 maart is Theo van Es dit rayon gaan bedienen.

Daarnaast zal Van Es ook een deel van klanten in het midden van het land gaan bedienen. Hij heeft een jarenlange ervaring in de fietsvakhandel en is een bekend gezicht in het rayon. Hiervoor is hij ruim 32 jaar salespromotor van Simson geweest.

Verstoringen online betaalmogelijkheden

8 maart 2022

Zojuist werden wij op de hoogte gesteld door onze online betaalprovider Buckaroo dat er momenteel storingen voorkomen waardoor betalingen mogelijk niet uitgevoerd kunnen worden.
De storingen worden veroorzaak door gecoördineerde DDoS-aanvallen en er wordt hard aan gewerkt om de systemen online te houden.

Het betreft de volgende betaalmogelijkheden in onze webshop:

  • iDEAL
  • Mastercard
  • eMaestro
  • V PAY
  • PayPal
  • Bancontact / Mister Cash

Bedankt voor uw begrip voor deze situatie.

Battery Control - veilig laden

16 februari 2022

Zorgeloos je accu opladen

Zonder toezicht De Battery-box is geschikt voor het veilig laden van twee e-bike batterijen. De Battery-box is bestand tegen de extreem hoge druk die kan ontstaan tijdens een ontbranding. Ook houdt het controle over het vuur en de hoge piek temperatuur, wordt het zwaar giftige rookgas veilig afgevoerd en houdt het het explosieve gedrag van vuur, met mogelijke rondvliegende cel-deeltjes, in de box. Aangezien er geen wet– en regelgeving is die aangeeft waar een opslagmedium aan moet voldoen is de Battery-box vanuit het probleem en de praktijk ontwikkeld en mede daarom geschikt voor vele mogelijke situaties en toepassingen.

Risicoverlagend Door gebruik te maken van de Battery-box kunt u uw aandacht richten op uw werk. Geen zorgen over vuur en giftige rook.

Gebruiksvriendelijk De Battery-box is eenvoudig te gebruiken. Wanneer de deur niet goed sluit zal er een lampje gaan branden en een signaal klinken. De Battery-box is ontwikkeld vanuit het probleem en in de praktijk getest. Hij doet wat hij moet doen: een batterijbrand beheersen.

Schaalbaar De Battery-box kan zoveel worden uitgebreid als u maar wilt. Bent u in de groeifase, dan kan in een later stadium eenvoudig een box bij worden geplaatst.

Waarom twee batterijen Bij een ontbranding steken batterijen elkaar aan. Door maximaal twee batterijen in een box op te slaan bent u nooit meer dan twee batterijen kwijt in plaats van uw gehele voorraad. Hierdoor kunt u blijven doorwerken, is er minder schade, kunt u efficiënter werken en omzetverlies beperken.

Battery-Box aanschaffen Allereerst zijn wij natuurlijk blij met uw interesse. Wij gaan u helpen de juiste keuze te maken door met u in overleg te gaan. Wij willen graag leveren wat bij uw situatie past en voor welke toepassing u de boxen nodig heeft.

Aanschaffen De Battery-box is op twee manieren aan te schaffen, koop of lease. In beide gevallen komen wij de boxen zelf bij u installeren. Zo zorgen wij voor de juiste installatie met de beste kwaliteit. Hiermee wordt voorkomen dat zwaar giftige rookgassen in uw zaak terecht komen.

Offerte De offerte die u ontvangt is eerlijk en volledig gericht op wat u nodig heeft. Waarom? Wij komen namelijk eerst bij u langs om alles te bespreken. Tijdens deze zogenaamde voorinspectie lopen wij alles met u door. Heeft u de juiste locatie voor de boxen, ligt er voldoende stroom en waar komt de rookgasafvoer? Ook beantwoorden wij vragen als: wat kunt u zelf doen en wat wilt u dat wij doenals wij komen installeren? Zo krijgt u een transparant advies en bepaalt u wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact op met de vertegenwoordigers van Gransier Bike Parts en vraag naar de mogelijkheden.