Swipe to the left

Nieuws

Mogelijke vertragingen

23 april 2020

Vanwege de grote drukte bij de vervoerders is het mogelijk dat uw pakketlevering vertraagd raakt. Wij verzoeken u vriendelijk om hier rekening mee te houden.
U kunt de status van een zending gemakkelijk nakijken via de track and trace link die wij u toemailen bij het klaarmaken van een zending.

Heeft u reeds een deel van uw order ontvangen, maar mist u nog iets? U kunt eenvoudig controleren of u alle pakketten ontvangen heeft door op het GLS label te controleren hoeveel pakketten verstuurd zijn aan u:


Bedankt voor uw begrip.

Team Gransier

Corona verklaring

16 maart 2020

Update: dinsdag 17 maart 19:45 uur

Gransier volgt nauwlettend de richtlijnen van het RIVM ten aanzien van de Corona (SARS-CoV-2) problematiek. Het welzijn van onze medewerkers en relaties, evenals het borgen van de bedrijfscontinuïteit is daarbij het uitgangspunt.

Reeds getroffen maatregelen

 • Medewerkers zijn duidelijk geïnstrueerd hoe verspreiding van het coronavirus voorkomen kan worden en Gransier faciliteert de benodigdheden hiervoor.
 • Alle buitendienstmedewerkers en een deel van onze binnendienst werken vanuit huis per ingang van 16 maart 2020.
 • Alle bijeenkomsten en externe afspraken zijn geannuleerd tot in ieder geval 6 april 2020.
 • Bij griepverschijnselen zoals koorts en koude rillingen mogen medewerkers niet aan het werk en worden ze dringend verzocht direct contact met de huisarts op te nemen.
 • Medewerkers zonder ziekteverschijnselen zullen gewoon hun werk uitvoeren.
 • Werkplekken zijn verplaatst om ruim voldoende afstand te creëren tussen de medewerkers.
 • Het maximaal aantal personen per ruimte zijn beperkt.
 • Dagelijks worden alle contactpunten en werkplekken grondig gereinigd.
 • Enkel noodzakelijke toegang tot ons bedrijfspand wordt verleend aan medewerkers, chauffeurs en klanten.
 • Chauffeurs dienen buiten het pand te wachten en klanten die orders afhalen verzoeken wij dringend het bezoek zo kort mogelijk te houden.
 • Er dient een minimale afstand van 1,5 meter tot onze medewerkers bewaard te worden.


Wijzigingen ten aanzien van het afhalen van bestellingen

 • De balie in ons magazijn is gesloten.
 • Bestellingen kunnen nog steeds afgehaald worden bij ons magazijn in Heerlen, echter raden wij iedereen aan om bestellingen per pakketpost te laten bezorgen.
 • Uw order zal een uur na bestellen klaarliggen in het afhaalrek, rechts gelegen nabij de hoofdingang. U ontvangt een e-mail zodra uw order gereed is om afgehaald te worden.
 • U dient uw pakketten zelf uit het rek te pakken en mee te nemen.
 • Het is niet meer mogelijk om uw orders contant af te rekenen. Indien u geen incassomachtiging heeft afgegeven aan ons kunt u bestellingen direct via onze webshop betalen via een betaalmethode naar keuze.
 • Wij verzoeken u dringend het pand zo spoedig mogelijk te verlaten na het ophalen van uw bestelling.

We willen benadrukken dat deze maatregelen een preventief karakter hebben. Op dit moment is de continuïteit van ons bedrijf en de leveringen aan onze klanten niet verstoord door deze problematiek. Op de korte en middellange termijn verwachten wij echter wel voorraadtekorten ten gevolge van productievertragingen en bedrijfssluitingen van producenten.
Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Heeft u nog vragen hieromtrent dan staan wij u graag te woord via het telefoonnummer 31 (0) 45-5725290.

Voor algemene informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Nieuw: Eurosport Nutrition

10 februari 2020

Nu exclusief bij Gransier verkrijgbaar: Eurosport Nutrition sportvoeding!

Eurosport: een krachtig merk

Eurosport is met afstand de grootste commerciële sportzender van Europa. Via een netwerk van HD-kanalen op tv, een uitgebreide website en verschillende apps voor smartphone en tablets bereikt de zender 240 miljoen kijkers in 59 landen. Zij worden bediend in maar liefst 20 talen. Haar grote bekendheid en gigantische bereik ontleent Eurosport aan uitzendingen van vele beroemde sportevenementen. Denk aan de Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta, Wimbledon, de Olympische Spelen, Formule E en de grootste Europese voetbalcompetities. Hierdoor is Eurosport dé zender om de doelgroep voor sportvoeding in Europa bereiken.

Eurosport heeft als geen ander het besef dat een product of dienst marketing ondersteuning nodig heeft. De internationale kracht op dit gebied is, zoals men mag verwachten van een groot mediaconcern, bijzonder groot en sterk. Het marketing pakket dat we onze partners bieden zal er gegarandeerd voor zorgen dat de Eurosport sport voedingsproducten zeer snel herkenbaarheid krijgen. De verkoop wordt hierdoor positief beïnvloed waardoor wij onze partners daadwerkelijk ondersteunen! Geen mooie verhalen maar daden die U wat opleveren.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook Eurosport dealer worden? Profiteer nu van onze aantrekkelijke introductieaanbieding: lees meer...


Wijziging zendingen Nederland en België

13 november 2019

Vanwege aanhoudende vertragingen binnen het DHL netwerk is Gransier overgestapt naar GLS als vervoerder voor het leveren van pakketten binnen Nederland en België. Dit geldt voor alle pakketten, behalve voor de levering van fietsen.

Wij hopen u op deze manier beter van dienst te zijn.

Team Gransier

Retouren, wanneer wel en wanneer niet?

17 oktober 2019

In bovenstaande flowchart ziet u duidelijk hoe u met retouren om moet gaan.