Swipe to the left

Nieuws

Kerstvakantie

1 december 2018

Tussen Kerstmis en nieuwjaar is ons bedrijf gesloten. Er worden echter wel orders verwerkt op donderdag 27 en vrijdag 28 december.


BesteldatumVerzenddatum
Vrijdag 21 december tot 17:00 uurVrijdag 21 december (verwachte leverdatum: zaterdag 22 december)
Zaterdag 22 december t/m donderdag 27 december tot 17:00 uurDonderdag 27 december (verwachte leverdatum: vrijdag 28 december)
Vrijdag 28 december tot 17:00 uurVrijdag 28 december (verwachte leverdatum: zaterdag 29 december)
Zaterdag 29 december t/m dinsdag 1 januariWoensdag 2 januari (verwachte leverdatum: donderdag 3 januari)

Op woensdag 2 januari zijn wij weer volledig geopend.

Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u, uw familie en medewerkers een hele fijne Kerst en een gezond en gelukkig 2019 toe!

Het Gransier Team

Dolf-Joyce-Marco-Max-Alain-Marthijn-Guus-Robert-Patrick-Niels-Marvin-Lorenzo-Bjorn-Michel-Joost-Danny-Ramon-Jeanny-Job-Joey-Liesbeth-Luca

Simson assortiment

23 juli 2018

Sinds kort hebben wij het volledige assortiment van Simson in ons programma. Ook voor complete stellingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Neem contact op met onze vertegenwoordiger uit uw regio voor de mogelijkheden van Simson in uw winkel.

Bekijk hier het complete assortiment van Simson.

Vakantietijd

2 juli 2018

De vakanties zijn weer begonnen. Ons bedrijf blijft het hele seizoen gewoon geopend, echter onze medewerkers gaan wel op vakantie.
Dat betekend dat wij de komende weken met een kleinere bezetting op ons bedrijf aanwezig zijn. Wij doen onze uiterste best om alle orders toch op tijd te verwerken en te versturen maar het kan altijd voorkomen dat uw order niet binnen 1 dag bezorgd kan worden. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Mocht u zelf nog op vakantie gaan, dan wensen wij u een hele fijne tijd toe.

Het Gransier Team.

Transport met DHL

17 juni 2018

Om onze efficiency te verbeteren kunnen wij u mededelen dat vanaf heden al uw zendingen binnen Nederland en België verstuurd worden met DHL.
Orders die u op werkdagen voor 17:00 uur geplaatst heeft via onze webshop worden dezelfde dag verzonden. Standaard leveren we ook op zaterdagen. Indien u een bestelling op vrijdag plaatst en deze niet op de zaterdag geleverd wilt hebben, gelieve dit in de opmerking bij uw order te vermelden.

Nu direct betalen op de site

27 maart 2017

Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid om uw order direct via onze website te betalen.

Dit kan gedaan worden door middel van een aantal betaalmethodes zoals Ideal, Paypal, Creditcards etc.

Tevens hebben wij het doorsturen van de winkelwagen vereenvoudigd. U heeft nu alle gegevens op een pagina staan zodat u de order zeer snel en eenvoudig definitief kunt maken.