Swipe to the left

Nieuws

KED helmen beschikbaar

28 juni 2019

Gransier Bike Parts heeft het assortiment uitgebreid met het Duitse helmenmerk KED.

KED produceert een groot gamma aan helmen in hun ultramoderne productielocatie in Freiberg (Duitsland). KED is reeds een begrip in Duitsland vanwege de solide productkwaliteit en innovatieve ontwerpen.

In deze video krijgt u een goede impressie waar KED voor staat.

Bent u enthousiast geworden? Neem contact op met onze buitendient voor meer informatie en een op maat gemaakte introductieaanbieding voor uw winkel.


Nieuw: Box Components

26 april 2019

Box Components is een Amerikaans merk, gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige BMX en MTB onderdelen. De merkbelofte van Box is ‘wees anders’ en dat zie je terug in de onderscheidende producten.

Het kiezen van de juiste fietscomponenten voor je fiets kunnen een grote impact hebben op de rijervaring. Als race geïnspireerd bedrijf streeft Box Components ernaar op innovatieve race-specifieke fietscomponenten op de markt te brengen. Aan de MTB-kant zijn er drivetrains ontwikkeld die specifiek zijn voor 3 soorten rij-disciplines: Downhill, Enduro en E-bike.

Gransier Bike Parts distribueert enkel de mountainbike onderdelen van Box Components.
Een bericht van Toby

In 1974 ging ik racen. Ik was nog maar een kind, maar in 1979 werd het serieus. Ik was in een professionele wielercarrière gestapt die me naar alle uithoeken van de wereld bracht. Toen het stof eindelijk tot rust was gekomen, had ik 20 jaar raceseizoenen en ervaring verzameld. In die tijd had ik het geluk om de opkomst van twee belangrijke fietsdisciplines mee te maken: fietscross en mountainbiken. Hoewel ik in deze tijd meerdere BMX- en MTB-kampioenschappen gewonnen heb, bleef ik het overweldigende verlangen houden om producten te maken die zullen evolueren met de kennis en relaties die ik heb opgedaan tijdens mijn 20 jaar rijden.

Met vriendelijke groet,

TobyNieuwe accountmanager: Youri Kusters

21 januari 2019

Het team van Gransier heet Youri van harte welkom als nieuwe collega.


Youri Kusters
Youri is vanaf 14 januari werkzaam bij Gransier als accountmanager.
Het werkgebied van Youri is Zuid-Limburg en Belgisch Limburg.
Youri heeft enkele jaren ervaring bij een tweewielerwinkel en het laatste jaar op de verkoop binnendienst bij Action Sports in België.

Nieuwe accountmanager: Rodger Gorissen

21 januari 2019

Het team van Gransier heet Rodger van harte welkom als nieuwe collega.


Rodger Gorissen
Rodger is verantwoordelijk voor de klanten in het gebied Noord-Limburg, Brabant en het Roergebied in Duitsland.
Rodger heeft meerdere jaren als accountmanager gewerkt bij een collega groothandel en is daardoor goed bekend met het assortiment.

IceToolz nieuw in assortiment

19 januari 2019

Met ons IceToolz aanbod van circa 200 producten vindt u altijd het juiste gereedschap voor uw klant of voor in uw eigen werkplaats. Het assortiment bestaat uit vrijwel alle denkbare fietsgereedschappen zoals sleutels, richters, (de)montage tools, etc. De inventieve tools van IceToolz kernmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waarmee u tevens een prachtige winkelpresentatie kunt realiseren. Wij kunnen de winkelinrichting volledig voor u verzorgen met een schappenplan precies op maat voor uw winkel. Onze vertegenwoordigers helpen u nadien graag met het bijvullen (nabestellen) en verder optimaliseren van het aanbod en de omloopsnelheid voor een hoog rendement.

Bekijk hier het volledige IceToolz aanbod.IceToolz - de sleutel tot succes!

Als gepassioneerde fietsenmaker in Taiwan was vader Hsiao elke dag wel bezig met zijn vak. Zijn grote kennis van materialen en onderdelen en de gebrekkige aanwezigheid van goede gereedschappen, bracht hem ertoe om speciaal fietsgereedschap te ontwikkelen. Door het succes wat hij daarmee had, begon hij zijn eigen bedrijfje onder de naam Lifu te ontwikkelen tot een gerenommeerde fabriek die al snel de hele wereld voorzag van slim, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar fietsgereedschap. Na deze succesvolle start heeft zijn zoon Alex met zijn vrouw Joyce het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is en brengen zij op dit moment een compleet en doordacht programma gereedschap onder de naam Icetoolz op de markt. Of je nu je fiets moet repareren met een pedaalsleutel, een cranktrekker of een multitool, als je een product van Icetoolz vastpakt, voel je nog steeds een beetje de passie van vader Hsiao van 40 jaar terug. Geniet van de fiets tijdens het fietsen, maar ook tijdens een reparatie of onderhoud samen met Icetoolz – de sleutel tot succes.