Gransier presenteert Kross fietsen tijdens B2B Festival!

Gransier presenteert Kross fietsen tijdens B2B Festival!

We zijn verheugd om ons nieuwste merk aan je voor te stellen: Kross - een naam die synoniem staat voor innovatie, prestatie en avontuur op twee wielen.

 

Kross is een merk dat gedreven wordt door een grenzeloze liefde voor fietsen. Met een erfenis van vakmanschap en toewijding aan excellentie, bieden Kross-fietsen een perfecte combinatie van geavanceerde technologieën en compromisloze kwaliteit, waardoor ze ideaal zijn voor zowel beginners als ervaren, veeleisende fietsers.

 

Of je klant nu op zoek is naar een betrouwbare stadsfiets voor dagelijkse woon-werkverkeer, een robuuste mountainbike voor avontuurlijke trails, of een gestroomlijnde racefiets voor competitieve ritten, Kross heeft voor elk type fietser iets te bieden.

 

Met een breed scala aan modellen, variërend van hybride fietsen tot full-suspension mountainbikes en aerodynamische racefietsen, zorgt Kross ervoor dat er voor elke rijstijl en elk terrein een perfecte match is.

 

Hebben we je interesse gewekt? Bezoek ons dan op standnummer 3-F07 tijdens het B2B Festival in Den Bosch en ontdek de collectie van Kross op onze stand!
Je kunt je via onderstaande link eenvoudig registeren voor gratis entree. Daarbij kun je tevens gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen en genieten van kosteloze drankjes en catering. Dus, waar wacht je nog op?!

Vraag je gratis entreekaart aan via deze link.

Gratis verzending vanaf €100,- ex. BTW

Op werkdagen vóór 17 uur besteld, is dezelfde dag verzonden

Binnen- en buitendienst met vakkennis